Bio čaje Nord-T: Lahodný doušek z Finska

Nemusíte bezpodmínečně milovat Finsko, abyste si zamilovali vynikající exluzivní finské sypané čaje Nord-T. Prostřednictvím výběrových čajů vám přinášíme pravou chuť severu v té nejčistší podobě. Souznění těch nejlepších čajových lístků v bio kvalitě, pečlivě zvolených koření, finských bylinek a mrazem sušeného ovoce vytváří exkluzivní chuť arktických dálek.

nord-t

Na svoje si přijdou skutečně všichni, protože na Terve najdete širokou škálu sypaných čajů od bylinkových přes ovocné, černé, zelené až po bílé. Všechny čaje jsou čistě přírodní a neobsahují žádné konzervanty, přísady, sladidla ani lepek. Každý sypaný čaj je balený v luxusní designové krabičce, která poslouží i jako krásné dárkové balení. Pojďme si je postupně představit, abyste si mohli vybrat svého favorita.

sypany-caj-helsinki-60g-1

Nejdříve se pojďte podívat na čaje doladěné bylinkami a čistě bylinkové čaje:

Bylinkový sypaný čaj Afloat with Folkboat s jahodami a finskými bylinkami (Koupit)

Spojení jahod, listů kopřivy a břízy v tomto sypaném bylinkovém čaji je ideální pro letní dny. Čaj má sladký nádech a výborně se hodí po večeři nebo před spaním. Během teplých dní si ho můžete vychutnat i jako osvěžující ledový čaj.

sypany-caj-afloat-with-folkboat-25g

Zelený sypaný čaj Bear Hug s brusinkami (koupit)

Medvědi jsou dobře známí pro jejich lásku k lesním dobrotám a tak se není čemu divit, že tento čaj plný energie dostal název medvědí objetí. Čaj je trochu surový, s jemně nakyslým nádechem. Jednotlivé složky jsou zastoupeny tak, aby vám přinesly dokonalý zážitek chutí. Brusinky přinášejí tomuto čaji kromě zajímavé chuti i krásnou jemně červenou barvu.

sypany-caj-bear-hug-45g

Černý sypaný čaj Moose on the Loose s listy černého rybízu (koupit)

Černý čaj s listy černého rybízu a květů červeného jetele má nezaměnitelnou bylinkovou chuť. Díky magicky temné barvě a nádherné vůni černého rybízu je tento čaj smyslný a svěží zároveň. Nechte se ním unést do samého srdce divoké přírody.

sypany-caj-moose-on-the-loose-50g-3

Rooibos sypaný čaj Polar Night Cup s rakytníkem (koupit)

Spojení rooibosu a rakytníku je ohromující. Jemně skladká a zároveň hořká chuť sypaného čaje Polar Night Cup je tím pravým čajovým potěšením. Čaj je bez kofeinu a můžete si ho tedy vychutnávat i v pozdních hodinách.

sypany-caj-polar-night-cap-55g

Černý sypaný čaj Sunset at Noon s kardemomem (koupit)

Sypaný čaj Sunset at Noon je silný s intenzivní vůní. Ve Finsku oblíbené koření kardamom dává tomuto čaji špetku extravagantnosti a vanilka ho naopak celý zjemní. Je to jakoby jste doslova pili domácí skořicový koláč.

sypany-caj-sunset-at-noon-75g

Pokud jste fanouškem spíše čisté chuti a rádi si svůj čaj vychutnáváte v jeho surové podobě, určitě vás zaujmou následující jednosložkové čaje, které jako určitou spojitost s jejich chutí nesou jména hlavních měst severských zemí:

Zelený sypaný čaj Copenhagen (koupit)

Bio zelený čaj HG Jun Chiyabari je máslově jemný, téměř žlutavě zelený čaj s překvapujícími tóny sena. Pěstuje se na malé ekologické farmě v Nepálu na himálajských kopcích.

sypany-caj-copenhagen-45g-4

Zelený sypaný čaj Helsinki (koupit)

Bio zelený čaj En Shi Yu Lu z Číny má nefritově zelenou barvu s jasnou plnou chutí, květinovými tóny a jemnou sladkostí. Čaj můžete připravit i za studena a objevit zcela odlišnou chuť.

sypany-caj-helsinki-60g-2

Černý sypaný čaj Oslo (koupit)

Bio černý čaj Yunnan Imperial z Číny je lahodný, dobře vyvážený s lehce sladkými kořeněnými tóny a dostane vás jemnou kouřovou vůní borovice.

sypany-caj-oslo-60g

Bílý sypaný čaj Reykjavík (koupit)

Bio bílý čaj Cui Min Spring Qingshan z Číny je lehký a příjemně jiskřivý s jasnou chutí.

sypany-caj-reykjavik-40g

Černý sypaný čaj Stockholm (koupit)

Bio černý čaj HIB Jun Chiyabari z Nepálu, kterému dominuje silná, dřevitá chuť s nádechem sladu a tóny karamelu a kakaa.

sypany-caj-stockholm-50g


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *