Finský apartmán plný barev a vzorů

Dnes vás zveme na prohlídku apartmánu, který navrhla designérka Linda Bergroth. Pestrobarevný interiér nám zase jednou potvrdí, že skandinávské interiéry nejsou chladné a bez emocí, ale že barvy a vzory k nim doslova patří.

PRIVAT APARTMENT

Krásný světlý prostor doslova hýří barvami a až pohádkovými motivy, které se objevují na polštářích, stěnách i pohovce. Opět zde vidíme mix nadčasových kousků i moderního nábytku, dřeva i kovu a dominantní bílou barvu, kterou doplňuje výrazná modrá.

PRIVAT APARTMENTPRIVAT APARTMENT

Celý byt je zařízený velmi jednoduše, najdeme v něm ale prakticky vše, co potřebujeme k pohodlnému bydlení. Vše je v minimalistickém stylu, bez zbytečností, s důrazem na funkčnost a snadnou údržbu.

PRIVAT APARTMENTPRIVAT APARTMENTPRIVAT APARTMENT

V koupelně designérka barev ubrala a dynamiku prostoru dodává vzorovaná podlaha a klasické kachličky. Na saunu v koupelně nezbylo příliš místa a musela se tak vejít jen na šířku vany. Obligátní tři stupínky se nakonec vešly a pocit ze stísněného prostoru redukuje prosklená čelní stěna, která dělá ze sauny designovou lahůdku.

PRIVAT APARTMENTPRIVAT APARTMENTPRIVAT APARTMENT

Pokud hledáte podobné polštáře, velký výběr najdete u nás na Terve – třeba od Kauniste, Klause Haapaniemiho nebo Marimekko.

Zdroj fotografií: Foldeau, Linda Bergroth

socialblog4Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *