Finský dům ve vintage stylu

Finský interiér nemusí vždy znamenat jen moderní materiály a čisté linie. Dnes se podíváme na vesnický dům u finského Turku, který obývají designéři Soile a Sami. Interiér je laděný do stále populárnějšího vintage stylu. Inspirujte se, jak se majitelům povedlo spojit oba směry do útulného bydlení.

Obývací pokoj ve finském stylu

white-scandinavian-living-room-ada-and-inaKrásné dekorace inspirované finským venkovemRetri křeslo krásné doplňuje bílý finský interiérDivoké květiny krásně doplňují bílý jídelní stůlÚtulná kuchyň ve vintage styluPříborník ve starém stylu je perfektním designovým kouskemBílé prvky finského interiéru doplňuje dřevo

Originální dekorace ze zarámovaných starožitných předmětů seženete u babičky na půdě nebo na bleším trhu za pár korun. A výsledek je často lepší než obraz za pár tisíc.

Starožitnosti jako nápadité dekorace Skandinávský nábytek ve finském doměJednoduché schodiště ve finském stylu

K vintage stylu patří samozřejmě i podobně laděná zahrada. Nemusí jít přitom o nic komplikovaného. Ve vintage si totiž klidně vystačíte s vhodnými květinami, ledabyle posečenou trávou a nějakým tím opotřebovaným kouskem – tady majitelé využili třeba staré sáňky a k dekoraci poslouží i stylové jízdní kolo.

vintage-bicycle-finnland-ada-and-ina Zahradní dekorace ve finském vintage stylu

Zdroj fotografií: Ada & Ina / Decorator’s notebook

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *