Inspirace na horké letní dny

Po deštivém červnovém startu nás konečně čeká to pravé horké léto. Ideální čas na rodinný piknik, grilování s přáteli nebo popíjení vínka na terase. Pokud ještě nejste na velkou letní párty připravení, máme tu pro vás několik tipů na skandinávské designovky, se kterými si ji užijete pohodně a se stylem!

Lapuan Kankurit: www.lapuankankurit.fi

Na uhašení žízně

O dodržování pitného režimu se toho už určitě víte hodně, jak si ale tuto „letní povinnost“ trochu zpříjemnit? Co třeba stylovým džbánem s dírou z finské sklárny Muurla a legendárními sklenicemi Aino Aalto od Iittala?

leto-sklenice-dzban

K večernímu popíjení

Ať už na zahrádce nebo v chládku domova, víno musí mít tu správnou teplotu. Karafa Magisso je jak stvořená pro horké letní dny – před použitím ji ponoříte do studené vody a díky přirozenému chlazení bude vaše oblíbené bílé víno osvěžující až než narazíte na dno láhve :) Servírovat můžete třeba do elegantních sklenic Iittala Essence.

iittala-essence-magisso-karafa

Na piknik

Vydejte se do přírody a uspořádejte piknik pro celou rodinu. Posadit se můžete na úžasnou finskou deku Corona od Lapuan Kankurit. K úplnému pohodlí poslouží přenosný stolek s odnímatelným tácem Carry Me Home od &Bros.

corona-stolek

Ke grilování

Pokud na vás zůstala úloha šéfkuchaře nebo šéfkuchařky, chopte se díla se stylem. Zástěra a chňapka Marimekko Hauki jsou veselé a praktické zároveň. Ke steaku nebo klobásce patří dobře vychlazené pivo, které si potom můžete dát ze samochladicích terakotových sklenic Magisso Cool-ID, které můžete navíc dozdobit křídou o vtipné hlášky.

ke grilovani

K vodě

Vyrážíte na dovolenou k moři nebo jen na víkendové koupání u rybníku? Osušky Terva od Lapuan Kankurit výborně sají vodu, jsou příjemné na dotyk a navíc jsou lehké.

terva-osusky

Vybrali jste si? Pokud ano, zkuste se podívat také na náš letní výprodej na Terve, kde spoustu krásných kousků koupíte se slevou až 70% (jen do neděle 5.7.).

socialblog4Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *