Letní sleva na finský džbán O-kaadin!

Léto už je v plném proudu a čeká nás spousta parných dní, tak proč se neosvěžit trochu stylově? V našem e-shopu jsme proto pro Vás připravili akci na skleněný džbán O-Kaadin z finské sklárny Muurla.

A není to žádný obyčejný džbán. Má skvělý design, který zaujme na první pohled. Ucho je integrované do těla džbánu, takže padne do ruky a perfektně se drží. Navíc je tu další promyšlený detail. Hrdlo džbánu je mírně prohnuté, a tak při nalévání nepadá led nebo citrón do skleničky. Tuhle vychytávku si už chválí i naši zákazníci :)

„Kaadin džbán se stal neoddělitelnou součástí mého stolu, obzvlášť jsem rád, že ho mám v tomhle horku :). Jeho předností kromě absence vyčnívajícího ucha je zaoblené hrdlo, které drží citrón v džbáně a nedovolí mu vylít se s vodou do skleničky.“ – zákazník Štefan

Džbán O-Kaadin nyní pořídíte za 795 Kč (místo obvyklých 895 Kč). Ale pozor, akce trvá jen do konce července nebo do vyprodání zásob! Objednávejte v e-shopu Terve.cz.

kaadinpitcher2Čisté linie a dokonalá řemeslná práce finských sklářů

kaadinKaždý džbán je díky ruční výrobě unikát

dzban_okadiinTakto našel džbán uplatnění na pracovním stole našeho zákazníka :)

 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *