Nová kolekce Iittala Rain v barvách deště

Jako každý rok, i v tom 2014 nás čeká spousta nových kolekcí od finských designérů. Iittala toho představí opravdu hodně, ale již tradičně sází zejména na inovaci osvědčených designových řad. Dnes se podíváme na skleněné výrobky, které nově dostanou magickou modrou barvu nazvanou „Rain“, tedy déšť.

IittalacombinabilityMagicNight(1)_JPG

Nový modrý odstín Rain dostane spousta ikonických dekorací jako je váza Alvar Aalto, svícny Kastahelmi a Kivi, oblíbené skleničky Kartio a Aino Aalto a dešťově modrého nádechu se dokonce  dostane i jednomu ze skleněných ptáčků Oiva Toikka pro letošní rok.

rainkolekce

Jako vždy se můžete těšit na variabilitu s ostatními designovými řadami Iittala. Tak například na prvních fotografiích kolekce si můžete všimnout, jak skvěle doplňují nádobí Taika.

IittalacombinabilityRelaxedCasual_JPGNová kolekce bude brzy k zakoupení i u nás v internetovém obchodě s finským designem Terve.cz (předpokládáme že dorazí během února).

Ale teď už nebudeme rušit – představte si tmavě modrou zataženou oblohu těsně před bouřkou, zaposlouchejte se do prvních kapek deště a nechte se inspirovat pro nadcházející rok…

IittalacombinabilityMagicNight_JPG
IittalacombinabilityRelaxedCasual(1)_JPG

 Zdroj fotografií: Iittala

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *