Nová nástěnná svítidla a stolní lampy Compleated od &Bros

Na Terve jsme pro vás připravili nové odstíny a tvary lamp Compleated od helsinského studia &Bros. Oblíbená designová lampa, která ve Finsku získala prestižní ocenění svítidlo roku 2014 přichází ve formě nástěnné lampy a ve spoustě krásných barev včetně prémiové verze potažené dubovou dýhou.

Compleated-set1

O skupince nadaných designérů &Bros jsme už na blogu psali dříve, dnes se tedy podíváme rovnou na zmíněné žhavé novinky. Závěsná svítidla Compleated se dočkala nástěnné verze, která krásné doplní třeba stěnu obývacího pokoje. Designéři Antti-Jussi Silvennoinen a Pekka Kuivamäki opět využívají jako hlavní materiál kvalitní finský karton s barevným potahem Colorit™  zalaminovaný technologií Vivid™ pro snadnou údržbu.

Compleated_wall

Nástěnné i stropní lampy pak dostaly i úplně nové barvy a celkem jich najdeme v nabídce hned devět – kromě neutrální bílé, šedé a černé si můžete vybrat také třeba jemnou mátovou, světle modrou, růžovou a nebo naopak sytě zelenou, oranžovou a žlutou.

Stolní lampa se nově zařadila do kolekce Compleated (dříve se jmenovala Burn After Reading) a kromě nižší ceny dostala stejnou paletu krásných barev jako výše zmíněná svítidla.

Compleated-colorsTable lamp-set

Všechna svítidla Compleated přichází v hravém dárkovém balení jak jinak než z recyklovaného kartonu ve formě jednoduché skládačky. Stropní a nástěnné lampy jsou tak velmi nápaditým svatebním darem pro novomanžele, stolní lampa je zase ideální dárek pro domácí kutily.

compleated-packagingCompleated-partsCompleated-set2

Specialitkou lustrů a nástěnných svítidel je varianta potažená dubovou dýhou. Nejedná se přitom o žádnou náhražku, ale o skutečný dub a o potažení se stará malá stolařská dílna ve finském městečku Hollola. Povrch je navíc speciálně navoskovaný, takže podobně jako u barevných variant lampy s laminováním je údržba velmi snadná.

compleated-lampa-dub

Všechna finská svítidla &Bros z kolekce Compleated můžete objednat (jen) u nás na Terve.

socialblog4Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *