Noví Mumínci na talířích a hrncích Muurla

Pokud rádi vzpomínáte na pohádky s Mumínky od finské spisovatelky Tove Jansson nebo je milují vaše ratolesti, pak vás určitě budou zajímat novinky od finské Muurly. K osvědčeným hrníčkům a dekoracím s Mumínky totiž v nové kolekci představila úplně nové ručně vyráběné skleněné talíře a také nové motivy na smaltovaných hrncích.

lasilautanen_ikuisesti_yhdessa26cm1

Finská Muurla má už ve skleněných a smaltovaných výrobcích s Mumínky dlouholetou historii a mezi finskými značkami se může pochlubit asi největším úspěchem co se týká oblíbenosti jejich produktů. Není tedy žádným překvapením, že pravidelně uvádí další novinky.

lasilautanen_muumimamma19cm1

Kromě nových tvarů a motivů na smaltovaných hrníčcích, hrncích a miskách, které už vcelku dobře známe, uvedla Muurla pro tuto sezónu úplnou novinku. Jedná se o skleněné talíře s postavičkami Mumínků a jejich kamarádů.

lasilautanen_muumipeikko26cm1

Kvalitní sklo a ruční výroba ve sklárně v městečku Muurla zaručují kvalitu a odolnost, takže se určitě nejedná o pouhou dekoraci a s klidem můžete talíře používat každý den. Proces výroby si můžete prohlédnout na videu přímo ze finské sklárny.

Perfektní je i idividuální balení, takže se talíře mohou stát nápaditým dárkem na každou příležitost. A asi není nutné dodávat, že dárek je to vhodný nejen pro děti, ale i dospělé. Však nejednoho z nás Mumínci dobrovázeli v dětství. Talíře se vyrábí ve dvou velikostech o průměru 19 cm a 26 cm a zdobí je celkem šest motivů.

lasilautanen_ikuisesti_yhdessa26cm_pakkauksessa1
Smaltované hrnce jsou v nabídce Muurla stálicí a Mumínci je zdobí už několik let. Nové motivy zachycují Mumínky jak jinak než při vaření. Výrobky se vyrábí v černém a bílém provedení a najdeme mezi nimi velký a dva menší hrnce, pekáč, misky a hrníčky.

jam_asetelma1_01jam_tunnelmakuva1jam_tunnelmakuva21 retro_asetelma_11 retro_tunnelmakuva_31

Zdroj fotografií: Muurla

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *