Novinky v e-shopu: Saunové doplňky od Lapuan Kankurit

S příchodem Velikonoc jsme pro vás v e-shopu nachystali spoustu novinek. Zboží jsme osobně vybírali u výrobců při naší březnové návštěvě Finska a pevně věříme, že se vám bude líbit stejně jako nám. Jako první dnes představujeme nové doplňky do sauny od Lapuan Kankurit, mezi kterými nám přibyly nové vzory oblíbených saunovacích podložek a polštářů a nově i masážní žínky a pásy pro dokonalou regeneraci.

_DSC9530

První novinkou v jarní sezóně je úplně nový vzor podložek a polštářů do sauny Paanu, v překladu šindel. Podložka má krásnou texturu v  jemné hnědo-černé kombinaci. Doplňky lze podobně jako ostatní vzory zakoupit i ve zvýhodněných sadách.

lapuan-kankurit_3

Úplnou novinkou jsou masážní rukavice (žínka) a masážní pás na záda Meri. S těmito pomůckami v sauně dosáhnete dokonalé regenerace pokožky, která se prokrví a odstraní se z ní všechny nečistoty. Malá žínka je ideální na tření těla, masážní pás díky praktickým úchytům dosáhne i na běžně nedostupná místa na zádech.

lapuan-kankurit_8lapuan-kankurit_1

Další velikosti se dočkala podložka se vzorem břízy Koivu (přibyla krátká podložka na sezení), k podložkám s motivem Saunaranta je nyní k dispozici i saunový polštář a velká osuška ze speciálního materiálu Terva je nyní skladem v přírodní barvě lnu.

_DSC9524

O Lapuan Kankurit
Lapuan Kankurit je pro nás dokonalá finská značka se vším všudy. Vyrábí výhradně ve Finsku, pokud je to možné ze surovin pocházejících z Evropy (zejména len), na designu se podílí ti nejlepší textilní designéři a navíc tkalcovský rodinný podnik v Lapui existuje už téměř 100 let. V této kombinaci mohou vzniknout jen krásné a kvalitní výrobky.

Fotografie: Terve.cz, Lapuan Kankurit

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *