O NÁS

Terve DesignBlog jsme založili jako místo inspirace pro všechny milovníky skandinávského stylu a designu. Myšlenka psát blog a dovážet finský design (mrkněte na náš designový e-shop Terve.cz) vznikla na Vánoce 2012, které jsme trávili na polárním kruhu v Rovaniemi. Hned na jaře jsme se pustili do práce a za pár měsíců byly blog i e-shop na světě.

Na blogu se věnujeme interiérovému designu, módě, architektuře a umění ve skandinávském stylu. A nemusíte se bát, ikdyž část obsahu věnujeme i našemu eshopu, většina článků není myšlena jako záměrná reklama, ale spíše doporučení toho, co se nám opravdu líbí. Tak se pěkně usaďte, čtěte, kochejte se, inspirujte se.

Přejeme příjemné čtení,

Michal & Valéria

 

Podělte se s ostatními o Vaše inspirace!

Budeme rádi, pokud se prostřednictvím našeho blogu podělíte o fotografie Vašeho interiéru nebo skandinávské módy a inspirujete tak i ostatní čtenáře. Vaše fotografie, nápady, tipy a připomínky nám prosím zasílejte na e-mailovou adresu info@terve.cz.


Jeden komentář k “O NÁS

  1. Jana Polanská

    Dobrý den moji milí ,
    jsem moc ráda, že Vám mohu opět napsat a popřát krásné Vánoce a mnoho zdraví, štěstí a pohody do nového roku. Jak se Vám oběma daří?
    Fin – ta malá červená figurka stále stojí na mé komodě a tak na Vás mohu každý den vzpomínat. Letos mi bylo 70 let a stále pracuji. Nechci přestat, moc by mi chyběl kontakt s lidmi. Nežijete v Praze nebo nemáte tam alespoň prodejnu, moc bych si přála osobně Vás poznat. J.Polanská

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *