Nově v e-shopu organická mýdla Aamumaa: Po stopách finské přírody

Slíbili jsme vám na Terve nové značky a dnes máme radost, že můžeme představit další z nich. Aamumaa je finská rodinná firmička, která vyrábí přírodní mýdla s autentickým otiskem zvířecích stop. Ručně vyrobená ze surovin panenské finské přírody s příjemnou vůní třeba po borůvkách, brusinkách, smrkovém jehličí nebo jalovci jsou uhnízděná v šuplíku dárkové krabičky.

Voňavá organická mýdla Aamumaa s otisky zvířecích stop

Když jsme viděli mýdla Aamumaa poprvé ve Finsku, zaujalo nás jako první pěkné balení s milými ilustracemi. Ty má, stejně jako design mýdel a výrobu na svědomí Kristiina Nevakivi, se kterou jsme měli čest se osobně v létě potkat.

Zakladatelka Aamumaa miluje přírodu a ráda se jí nejen inspiruje, ale také ji poctivě chrání – ekologickou výrobou, recyklovanými materiály, použitím přírodních surovin a příspěvkem do světového fondu na ochranu přírody z každého prodaného výrobku. Kristiina zkrátka přírodou žije a stejně jako ona miluje divočinu, vy budete milovat její úžasná mýdla.

Aamumaa Organické mýdlo stopa medvíděte, jalovec smrk

V nabídce je celá řada zvířecích stop, většinou ohrožených nebo chráněných druhů. Otisk tlapky tak na mýdlech zanechalo třeba medvídě, vlk, rys a v jednom případě i lesní skřítek :)

Aamumaa organická mýdla z Finska jsou uložená v krásných dárkových krabičkách

Při relaxační koupeli nebo osvěžujícím sprchování se díky mýdlům Aamumaa poddáte vůni lesních plodů, obklopí vás smrkový les nebo se přenesete na divoké finské pláně.

Aamumaa organické mýdlo stopa malého rysa, brusinka rozmarýn

Mýdlo se vyrábí tajným postupem zastudena. Žádné vaření, jak je tomu u drtivé většiny ostatních (i těch organických) mýdel. Při výrobě se striktně dodržuje filosofie značky, takže se používají jen přírodní ingredience jako je olivový olej, včelí vosk nebo bambucké máslo. Dokonce i zdroj světla a mycí prostředky v domácí manufaktuře jsou z obnovitelných zdrojů.

Finská mýdla Aamumaa

„Organické mýdlo Aamumma je víc než jen radost přinášející dárek nebo pouhé spotřební zboží. Je to malá část našeho každodenního života a připomíná důležitý úkol chránit životní prostředí. Každá zvířecí stopa na mýdle Aamumaa je krůčkem směrem k lepším budoucnosti.“ - Kristiina Nevakivi, zakladatelka Aamumaa

Aamumaa organické mýdlo stopa vlčete, borůvka máta

Výběr organických mýdel Aamumaa najdete jen u nás na Terve.cz.

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *