Osušky Terva od Lapuan Kankurit – proč jsme si je zamilovali?

Ručníky a osušky Terva od finské rodinné textilky Lapuan Kankurit máme na Terve už dlouho a těší se mezi vámi velké oblibě. Sami jsme je vyzkoušeli doslova na vlastní kůži a máme od vás také spoustu pozitivních zpráv a to nám dělá velkou radost.

_os_3843 A co se vám na nich nejvíc líbí?

  • Díky svému složení z přírodních materiálů (lnu, biobavlny a tenclu) výborně sají vodu a zároveň i rychle schnou, takže po osušení nebo i po praní máte ručník za chvilku zase suchý.
  • Osušky jsou velmi příjemné na tělo, při praní stačí použít trošičku aviváže a z Terva osušky sa stane měkoučký kamarád.
  • Ručníky Terva jsou úžasně skladné a ve skříni nebo v kufru zbaleném na dovolenou zabírají minimum místa.
  • Barevná škála je velmi pestrá, takže určitě nebude problém vybrat si oblíbenou barvu nebo sladit ručníky s barvou vaší koupelny.
  • A v neposlední řadě jsme je nesčetněkrát testovali i v sauně jako kilt a musíme zase jenom chválit. Díky už zmíněnému materiálu jsou ručníky lehké, výborně sají a v sauně pocitově trošku příjemně chladí.

Nenechte se zmást, ikdyž Terva osušky nevypadají jako klasické froté ručníky, na které jsme tak nějak zvyklí, jsou tito pomocníci ještě lepší. Mnohem lepší. Nechte se inspirovat, jak krásné mohou být!

lapuankankurit_sade_sauna_pillow_and_terva_towelLapuan-Kankurit-TERVA-washed-linen-tencelLapuanKankurit-Terva-towel-white-multi-mint-6 LapuanKankurit-Terva-towel-white-mint_0lapuankankurit_terva_towel_white-multi-roselapuankankurit_sade_towel_and_terva_towelslapuankankurit_lastu_seat_cover_and_terva_tolwelslapuankankurit_terva_towels_brownLapuanKankurit-Terva-towels-2 LapuanKankurit-Terva-towels-2_1LapuanKankurit-Terva-towels-1LapuanKankurit-Terva-towels_1 Lapuan-Kankurit-TERVA-towels Lapuan-Kankurit-Terva-and-Neulaset

Napsal Valéria Vastušková

.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *