Pohádkový svět s plakáty Muumuru

Ponořte se do svých tajných snů a utečte z každodenní reality. Do krásné kolekce plakátů od Muumuru nám přibyla novinka s názvem Karkulaiset (v překladu z finštiny „Uprchlíci“). Plakát vás s pomocí dvou milých postaviček donese až na kraj světa a slušet bude stejně dobře dětskému pokoji i útulné domácí pracovně.

karkulaiset-plakat

Dvě malá lesní zvířátka se vydávají na odvážnou cestu za dobrodružstvím a opouští své každodenní starosti. Kam se s nimi vydáte bude jen na vás, jisté ale je, že nádherné pastelové barvy vám zpříjemní každý nový den.

_4030119

A pokud si chcete vyzdobit celý pokoj, můžete plakát doplnit dalšími ve stejném stylu. Lesní zvířátka totiž najdeme i na plakátech MetsänaapuritYömetsä. Plakáty jsou navržené a vyrobené přímo ve Finsku s kvalitním tiskem na recyklovaném papíře. Plakáty Muumuru můžete koupit výhradně jen u nás na Terve.

plakatyometsa4

socialblog4Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *