Představujeme nové Terve

Dlouho jsme na něm pracovali, pilovali ho a zdokonalovali. Nové Terve.cz přináší krásný čistý design, nové logo a hlavně pohodlnější a rychlejší nákup. Zveme vás na prohlídku!

terve-cz-nove

Nové logo

Milujeme severskou přírodu, která je také múzou pro tamní designéry. Pro logo jsme tak zvolili barvy, které reprezentují nekonečná jezera, jehličnaté lesy a v zimě všudypřítomný sníh. Organický nepravidelný tvar je pro severský design typický a často je hlavním znakem krásných textur a motivů. Můžete v něm také vidět křivky legendárních váz Alvara Aalta.

logo-terve

Pravý severský domov

Náš nový slogan vystihuje přesně to, jaké Terve chceme mít. Čistý severský design od severských značek. Žádné náhražky ani design z jiných koutů světa. Více o našem příběhu si můžete přečíst přímo na Terve.

bhj

Nejen nový kabát, ale i spousta novinek

S novým Terve také začíná smršť novinek, které jsme pro vás nachystali. První dávka čerstvého severského designu je už na eshopu a brzy přijde další! Prohlédněte si novinky v kolekcích značek Iittala, Marimekko a Lapuan Kankurit.

LapuanKankurit-Mesi-blanket-Eskimo-and-Corona-Uni-cushion-covers


2 komentáře k “Představujeme nové Terve

  1. Michal Učeň

    Děkujeme moc za milý komentář!

  2. Iveta

    Nádhera. Nový design se vám opravdu povedl. Jsem ráda, že se konečně dají koupit i nižší vázy. Začínám šetřit. :-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *