Přibijte si váš skandinávský objev na stěnu

Věcí s dobrým nápadem a zároveň s kvalitním zpracováním je v dnešním světě jako šafránu. O to víc potěší, když vám můžeme představit a přinést do vašeho oblíbeného pokoje něco zajímavého a nevšedního. A přesně takové jsou plakáty Muumuru od finských designérů Satu Dolk a Ossi Laine - navrhnuté s patřičnou jiskrou nechávají volnost naší fantazii.

plakatigotyourback1

Při pohledu na plakát I got your back jsem se nadchl, jak jednoduše a rafinovaně se dá zachytit atmosféra v partnerském vztahu nebo blízký vztah přátel. Použití černobílé kombinace dokonale padne do každého interiéru a jde ruku v ruce se skandinávským stylem. Aby plakátu nebylo na stěně samému tak smutno, Satu a Ossi navrhli do páru plakát The great escape, kterého název mluví sám za sebe.

Plakáty do interiéru Muumuru

Naopak pokud máte rádi něco hravého a barevného, určitě se vám zalíbí zvířecí říše na plakátech MetsänaapuritYömetsä. Někdo může argumentovat, že jsou určené do dětského pokoje. Fantazii a experimentování se však meze nekladou a pokud máte pocit, že takto vesele byste chtěli naaranžovat předsíň, tak směle do toho.

plakatyometsa4

Další neméně zajímavé kousky, jen v lehce odlišném zpracování, jsou plakáty s motivačním textem, které nám vtipně a metaforicky připomínají to, na co bychom neměli v životě zapomínat. Tak třeba že život je krásný a vyplatí se o něho bojovat, že každý den je unikátní a nikdy se už nevrátí, že překonávání strachu nám otvírá nové obzory a že žádná překážka není tak vysoká, abychom ji nezdolali (pokud opravdu chceme).

plakathimalayaplakatthewolf1

Mě osobně zaujal nejvíc plakát Life is like a circus, který vtipným způsobem vystihuje moji životní filosofii (aspoň tedy částečně :) A jaký je váš favorit?

plakatbikecircus

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *