Střípky podzimní kolekce Marimekko

Léto nám už nepochybně klepe na dveře a my se nemůžeme dočkat, kdy nás pořádně zahřejí první letní paprsky. Koupání, letní grilování a dlouhé procházky v podvečerních hodinách, kdy už se sluníčko ukládá spát. Designéři v Marimekko ale musí být o krok napřed. A tak je nová kolekce už na světě, abychom se na podzim mohli obklopit novými designovými kousky a přivítat toto roční období, jak se patří. Pojďte se s námi podívat, jak podzimní kolekci nafotila velmi talentovaná finská blogerka a fotografka Riikka pro svůj blog Weekday Carnival.

Marimekko

Podzimní kolekce 2017 od Marimekko se nese v příjemných zemitých barvách, které ve spojení s nádhernými svěžími motivy vytvářejí dokonalý zážitek. Porcelán Oiva opět dostal nový kabát a hrnečky, misky a talíře tak zdobí nádherné ornamenty. Nové vzory si můžete vychutnat i na polštářích, dekách a povlečení.

Náš favorit je bezpochyby povlečení v zaujímavém hnědém odstínu, které vidíte na první fotografii. Úplně dokonalé souznění barev a motivů působí harmonicky a krásně. A co vy, který kousek z podzimní kolekce Marimekko na vás udělal největší dojem?

Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko Marimekko MarimekkoMarimekkoMarimekko

Zdroj: Weekday Carnival

socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *