Servírování se severskou elegancí

Malá finská dílna Majamoo pod vedením Jani Martikainena je příkladem ryzího finského designu. Promyšlené čisté linie, účelná jednoduchost a vztah k přírodě se promítají do každého díla. Do stálé kolekce nám na Terve nově přibyl velký dřevěný podnos s ladnými linkami, který bude středem pozornosti při stolování, odpolední kávě nebo pohoštění návštěvy.

toppanel_majamoo_tac

Podnos se skvěle hodí do sady k podložkám pod hrnce nebo miskám od Majamoo, ale můžete jej použít i samostatně. Podnos si doslova říká o naservírování romantické snídaně do postele nebo posezení na terase u šálky kvalitního čaje. Čím ale doladíte finský design do dokonalosti, to necháme opravdu jen a jen na vás :)

majamoo-tac

Od Majamoo máme skladem ještě jednu novinku – dřevěný stojan na kuchyňské papírové utěrky. Jednoduché linie v čistém bílém odstínu s detailem dřevěné hrany ozdobí každou kuchyni. Praktický pomocník, který se stane pěkným doplňkem kuchyňské linky i jídelního stolu.

majamoo-kitchen-holder-bily

socialblog4Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *