Skandinávský interiér = v jednoduchosti je krása

Správný skandinávský interiér neoplývá načančaným nábytkem a nevidíme v něm příliš mnoho barev. To ale není vůbec na škodu. Naopak pár kvalitních kusů nábytku a dekorací, jednoduché křivky a pro zpestření promyšlené textury, pokud jsou v dokonalé harmonii, dokáží v interiéru zázraky. Pojďte se podívat do finského apartmánu, který majitelka dovedla do skandinávské dokonalosti.

1

Tento byt má velkou výhodu. Nábytek je výhradně v neutrálních tónech bílé a šedé, takže je zde velký prostor pro vizuální obměnu celého prostoru pomocí několika dekorací. V tomto případě majitelka vsadila na úžasné svícny Aarikka Keisarinna, nové designové podstavce Tviit a Kvaak z jarní kolekce a pár vkusných textilií. Zároveň je interiér vzdušný, snadno se udržuje a výhoda také je, že stačí vyměnit třeba jen povlak na polštáři nebo utěrky v kuchyni a hned je celkový dojem zase jiný.

2 3 45 6 7 8 8a 9 10 11
Source and copyright: Valkoinen Harmaja

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *