Tip na dárek: Luxus v podání designérského mága Klause Haapaniemiho

Velkolepý designérský skvost touží čas od času vlastnit každá žena. Jeden unikátní kousek, kterým bychom se mohly pyšnit a zároveň si užívat jeho jedinečnost. Cítit, jak nám dotváří náš malý, ale užasný svět. Design finského návrháře Klause Haapaniemiho v kombinaci s prvotřídním materiálem je přesně tím kouskem, který nadchne každou z nás, snad se dá říci, že i bez ohledu na vkus a styl.

Klaus Haapaniemi deka modrá

Nádherné motivy vypracované do nejmenšího detailu tak, aby v nás zanechaly dokonalý dojem. Abychom se ztratily a nakonec zase našly ve zvířecí říši, tak rafinovaně ukryté v barvách a liniích finského mistra. Pojďte se teď se mnou podívat, které jsou moje vysněné kousky:

Krásný jeřáb ukrytý ve žlutém objetí květů na polštáři Crane jakoby chtěl vyzdvihnout svoji vznešenost a důležitost bytí.

crane03

Skupinka netopýrů vznášející se na růžovém podkladu hedvábně saténového šátku, který neuvěřitelně ozdobí ženskou šíji a díky kterému se každá žena promění v královnu.

bat_scarf_05

Pohádkově magický porcelán z kolekce Taika od Iittala, při kterém zatajíte dech a necháte se unést do říše zvířat, kde můžete povolit uzdu svojí fantazii a díky tomu načerpat energii do dalšího dne.

taika-iittala

Ilustrace na dece „bees“ je jednoduše dokonalá. Včely, květy a příjemná zelená tráva všude kolem vás nenechají bez emocí.

Klaus Haapaniemi deka červená

Milí páni, designérské skvosty z pera Klause Haapaniemiho nadchnou každou z nás. A tedy pokud chcete dát své manželce nebo přítelkyni skutečně něco netradičního a s patřičnou dávkou luxusu, obdarujte svoji partnerku právě výstavním kouskem značky Klaus Haapaniemi.

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsal Valéria Vastušková

.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *