Vánoční speciál: Rafinovaný svět šperků Aarikka okouzlí každou ženu

Vánoce už pomalu klepou na dveře a vy stále nemáte žádný dobrý nápad, čím potěšit vaši polovičku? V hlavě se vám rojí myšlenky na dárky, které vůbec nejsou originální a vy si už nevíte rady? V tom případě čtěte dál a objevte rafinovanost a nevšednost šperků Aarikka a přesvědčte se, že právě šperky tohoto finského výrobce jsou pravý dárek, který partnerku okouzlí.

Aarikka nahrdelniky

Základem šperků od firmy Aarikka je dřevo, ne však obyčejné. Použitým materiálem je dokonale zpracovaná finská bříza, které zruční mistři dodají bezchybný tvar a barvu podle návrhu zkušených finských designérů. Čisté linie tak typické pro finský design společně s moderní extravagancí vytváří uvolněně ženský a zároveň nadčasově elegantní styl.

Letošní kolekce šperků Aarikka je propletená paprsky zajímavých barev a tvarů. Šperky jednoduchého moderního stylu jako například set šperků Onnellinen i skutečně elegantní kousky, které v sobě skrývají nespoutanou bohatost. Takovým šperkem je určitě set Valkoinen, který je předurčený na zvláštní příležitosti.

satakieliPerfektní na každodenní nošení – set Onnellinen s náhrdelníkem Satakieli a náušnicemi Pippuri.

kameliaNáhrdelník Kamelia najdete v setu Valkoinen i s náramkem a náušnicemi.

Na závěr přidáváme 5 hlavních důvodů, proč darovat na Vánoce šperky Aarikka:

1. Ženy jednoduše šperky milují

Tak proč jim nedarovat jeden nevšední šperk přímo z Finska a přinést jim tak kousek poezie do každodenního života?

2. Šperk jako mimořádně osobní dárek

Obdarovaná dáma určitě ocení pozornost, kterou jste věnovali výběru dárku a darovali jí něco skutečně unikátního.

3. Šperky, které „nezestárnou“

Šperky Aarikka jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Při výrobě se používá speciální technika barvení, takže barvy zůstanou jasné i po letech používání. Navíc kombinace dřeva a stříbra zaručuje, že jsou šperky vhodné i pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou.

4. Ženy v centru pozornosti

Ať už jde o speciální příležitosti, rodinný oběd, romantický večer ve dvojici nebo normální pracovní den, ženy se rády oblékají. Šperky Aarikka pozdvihnou jejich nádherný outfit na vyšší level.

5. Sety šperků za zvýhodněnou cenu + dárek

Šperky Aarikka nejlépe vyniknou v celém setu. Navíc, pokud si objednáte kterýkoliv set šperků Aarikka do 12.12.2013, dostanete k němu dárek v podobě nádherné klíčenky Aarikka.*

Náhrdelník a náušnice Muskotti od AarikkaNovinkou v nabídce Aarikka je řada šperků Muskotti. Set náušnic a náhrdelníku skvěle doplní večerní šaty.

ilmatarSet šperků Mansikka je vrcholem dokonalosti – speciální magnetický zámek pevně drží a lehce se zapíná. Kombinace náhrdelníku, náramku a náušnic vypadá na každé ženě perfektně.

* Platí do vyprodání zásob.

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *