10 tipů na krásné prostírání jídelního stolu

Dnes jsme pro vás připravili několik obrázkových inspirací na dekorace jídelního stolu od Verso Design. Je zajímavé, jak tato firmička promítla finský design do dekorací stolu a navíc za použití trochu netradičního materiálu – vlněné plsti. Krásné barvy a nápadité tvary podložek inspirované přírodou opravdu skvěle doladí každý stůl.

VERSO_4.1.2013_31

Ty tvary podložek jsou opravdu magické. Působí harmonicky v moderních i klasických interiérech, perfektně zpříjemní atmosféru a pomohou zútulnit vaši jídelnu nebo kuchyni.

VERSO_4.1.2013_30

V nabídce Verso Design najdeme podložky pod hrnce, prostírání pod talíře a podtácky pod skleničky. Vybere si opravdu každý, záleží jen na vaší fantazii. Podložky se vyrábí výhradně ve Finsku a z kvalitní 100% vlněné plsti. Ještě zbývá dodat, že vlněná plst bez problémů odolává vysokým teplotám a tak nemusíte mít strach, že by se kontaktem s horkým hrncem podložky poškodily.

VERSO DESIGN - SILMU felt trivets and placemats

Podložky jsou univerzální a vůbec nemusí zůstat jen v jídelně či kuchyni. Záleží jen na vaší kreativitě. Použít se dají třeba jako dekorace na parapetu nebo stolku v obývacím pokoji.

VERSO_4.1.2013_32

Vánoce jsou ještě daleko, ale i tak si jednu inspiraci neodpustíme. Taková dekorace vánočního stolu, respektive kuchyňské linky, se nám opravdu líbí. Je moderní, netradiční a přesto drží atmosféru Vánoc. A ten stromeček vše jen skvěle dokresluje :)

VERSO-DESIGN---MARJA-felt-trivets-KORI-baskets

I párty může být stylová. Set podložek Kide inspirovaný krystaly skvěle zapadne i do velmi moderních interiérů. Naopak pokud zvolíme méně výrazné zemité barvy, může dobře doladit i tradičně laděné interiéry.

KideTableTop4

VERSO DESIGN - SILMU felt trivets and placemats 2

KiviTableTop2KiviTableTop1 VERSO_4.1.2013_29

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Jeden komentář k “10 tipů na krásné prostírání jídelního stolu

  1. Petr

    To prostírání ve tvaru kamínků je fakt úžasné, kde je možné zakoupit?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *