Dopřejte svým nohám měkkost

Před nedávnem se na českém a slovenském trhu objevily nadčasové moderní koberce s nádechem fantazie a finského dizajnu od výrobce Verso Design. Velmi kvalitní koberce vyrobené ze 100% vlněné plsti přímo ve Finsku Vás nadchnou svojí nevšedností. Jsou tak jednoduché a zároveň tak jiné, že zaujmou na první pohled.

Co se týká materiálu, vlněná plst je uznávaná jako jedno z nejlepších vláken k výrobě koberců, protože je přirozeně nehořlavá, odolná a udrží si svůj původní vzhled po dlouhou dobu. Navíc nabízí neuvěřitelnou hebkost pro Vaše nohy a co víc, snadno se čistí. Vlna jako taková má zároveň přirozené izolační vlastnosti, takže efektivně minimlizuje tepelné ztráty a tlumí hluk.

Jen si představte, jak se každé ráno probudíte a do sytosti rozmazlujete své nohy i zrak :)

koberec-kaisla-rakos
Koberec inspirovaný rákosem Kaisla je decentní a působí útulně

koberec-kivi-kamen-155-x-180-cmNeuvěřitelně inspirativní koberce Kivi symbolizují oblé kameny v řece

koberec-itu-pukKoberec Itu s romantickými puky

koberec-polkuPod názvem Polku se skrývá koberec s motivem zvířecích stop. Kromě obdelníkového tvaru je dostupný i kruhový.

koberec-silmu-pupenKoberec Silmu má po stranách krásné vzory inspirované pupeny a hodí se i do moderních interiérů.


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *