Finský apartmán s prostornou koupelnou a prosklenou saunou

Milujete severský smysl pro jednoduchost, funkci a eleganci? Pak se vám bude líbit interiér apartmánu, který navrhla designérka Joanna Laajisto v čistém skandinávském stylu. Kombinace neutrálních barev a přírodního dřeva působí ve velkém prostoru jedinečně a do detailu jsou promyšlené i decentní dekorace. Pojďte se inspirovat!

skandinavsky-apartman-1

V celém apartmánu je s výjimkou koupelny krásná dřevěná podlaha, která perfektně ladí s tmavým nábytkem. Aby nebyl prostor příliš tmavý, oblékla Joanna sedací nábytek a postel do bílé barvy, která společně s hojným počtem oken a průhledů prostor prosvětluje.

skandinavsky-apartman-2skandinavsky-apartman-3skandinavsky-apartman-6

Důraz byl kladen na eleganci, takže si v apartmánu připadáte doslova jak v luxusním hotelovém pokoji. Zvolený styl vyznávající jednoduchost navíc přináší praktickou výhodu ve snadné údržbě – téměř všechny úložné prostory jsou šikovně schované.

skandinavsky-apartman-4skandinavsky-apartman-7

Třešničkou na dortu je prostorná koupelna se dvěma sprchami, velkou vanou a hlavně úžasnou prosklennou saunou, bez které by to nebyl ten správný finský domov.

skandinavsky-apartman-9skandinavsky-apartman-10skandinavsky-apartman-8

Zdroj fotografií: Joanna Laajisto

socialblog4Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *