Hing Organics – exkluzívní novinka na Terve

Značku Hing Organics jsme objevili na lednovém veletrhu ve Stockholmu a okamžitě jsme se zamilovali do vůní, kvality zpracování a surovin, ze kterých tato malá rodinná firma ručně vyrábí svoji biokosmetiku a vonné svíčky.  V malém městečku Piteå ve švédské části Laponska se doslova v souznění s přírodou rodí čistě přírodní výrobky pro vaše tělo a mysl. A my jsme se okamžitě rozhodli, že vám tyto poklady musíme na Terve nabídnout.

http://www.terve.cz/cs/bodybutter-gimme-a-break-60ml-levandule

Na Terve můžete na začátek koupit úžasně jemná a voňavá přírodní tělová másla, která si zamilujete na první dotek. Našlehaná pěna doslova hýčká vaše tělo a nezaměnitelná vůně rozmarýnu nebo levandule omámí vaše smysly. Krém obsahuje hydratační bambucké máslo a uklidňující rašelinový a sezamový olej ideální pro regeneraci.

Body butter Hing OrganicsIMG_5177

Dále u nás najdete od Hing Organics úžasné vonné svíčky ve skle ve čtyřech různých vůních: rozmarýn, levandule, citrónová tráva a květinová záhrada.

vonna svicka riviera rozmaryn hing organics candle Hing Organics Candle riviera

Je už jen na vás, která vůně rozvoní váš domov a přinese poklidnou atmosféru. Svíčky Hing Organics vytváří i zajímavý efekt, když se po zapálení rozpustí vosk a ve skle vytvoří  dvě vrstvy, každá v jiném skupenství a v jiné barvě. Jemný praskavý zvuk speciálního dřevěného knotu dovede večerní posezení k dokonalosti.

riviera-svicka

Svíce je uchovaná v elegantním skleněném obalu, který můžete později použít jako svícen nebo stylovou dózu. Dárkové balení v kartonové krabičce doslova vyzývá k obdarování někoho blízkého, komu chcete udělat radost.

Obal Hing Organics package

Celý sortiment vonných svíček a kosmetiky Hing Organics najdete u nás na Terve.

 


Napsal Valéria Vastušková

.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *