Magisso Teacup nově v zelené barvě

Chytrý hrníček na sypaný čaj Magisso Teacup se stal hitem Vánoc v roce 2013 a tak není divu, že finský výrobce pro nový rok představil další barevnou kombinaci. K tradiční bílé a černé tak v novém roce přibyde zelená, která krásně ladí s luhovanými čajovými lístky.

Magisso-Teacup-tea-green01 copy

Hrníček Magisso Teacup je perfektní dárek jak pro ženy, tak i pro muže. Využití najde nejen u běžných konzumentů, ale i u milovníků čaje, kteří nemají například na pracovišti k dispozici svou oblíbenou čajovou soupravu s konvičkou.

Magisso-Teacup-tea-green02

Příprava sypaného čaje je díky tomuto hrníčku velmi jednoduchá. Stačí do sítka nasypat čaj, zalít horkou vodou a překlopit hrneček tak, aby byly lístky ponořené. Po vyluhování se hrneček překlopí zpět a vy si můžete vychutnávat výborný čaj, zatímco čajové lístky už jen uvolňují přírodní aromu. Postup nejlépe uvidíte na následujícím videu:

Odvážná zelená barva hrníčku sluší a jsme zvědaví, jak bude vypadat naživo. Magisso jej uvádí jako novinku roku 2014 a u nás se jej dočkáme během února. Prozatím si musíme vystačit s bílou a černou verzí.

IMG_4334 IMG_4347

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest

 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *