Muminkovské novinky na Terve

Pro všechny příznivce finské spisovatelky Tove Jansson a jejich pohádkových Muminků jsme na Terve připravili další krásné novinky. Porcelánové hrnečky Arabia, skleničky Iittala a smaltované hrnky Muurla ze zbrusu nových kolekcí potěší zejména ty, kterým učarovali Malá Mia, Šňupálek, Tooticky, slečna Ferka a samozřejmě také hlavní hrdina Muminek.

muminkovske-hrnecky

Mezi novinkami najdete porcelánové hrnečky finské značky Arabia v nové edici s postavičkami Šňupálka (Snufkin), Tooticky (nebo také zkráceně Tiki) a Malé Mii (Little My). Přidali jsme také krásně barevnou skleničku Iittala Kartio nazvanou Little My Floating (plavící se Malá Mia). Ze smaltovaného nádobí Muurla potom přibyl zamilovaný hrneček Sweetheart a dvě misky perfektní například na ranní cereálie nebo večerní mlsání s motivem Muminka a slečny Ferky (Snorkmaiden).

moomin-hrnecky

Moomin-Sweetheart-enamel-mug-4Moomin-Sweetheart-enamel-mug-2

Z porcelánových hrnečků Arabia je zvlášť povedený ten s motivem Tooticky. Jeho fialková barva a uvolňěný motiv vás doslova vybízí k oddychu a zamyšlení. Naopak výraznější zelený hrneček se Šňupálkem a červený s Malou Miou vás budou motivovat každý den, ať už jsou vaše tajné sny jakékoliv. Hrnečky Arabia jsou vyrobené z kvalitního porcelánu, který se neoťuká a můžete jej bez obav dát do myčky, mikrovlné i klasické trouby nebo dokonce mrazáku.

ARABIA_Moomin-2015_3_TIF

Léto je jako stvořené na piknik nebo oslavu narozenin v přírodě a proč by vám k tomu nemohly dělat radost mumínkovské novinky? Vždyť sednout si na deku k vodě, pozorovat západ slunce a společně s přáteli popíjet čaj z hrnečku s oblíbenou postavičkou bude patřit k nezapomenutelným zážitkům.

ARABIA_Moomin-2015_1_TIFARABIA_Moomin-2015_5_TIF ARABIA_Moomin-inspiration-SET-1_2014_Little-My-Red_2-HIRES_TIF ARABIA_Moomin-inspiration-SET-1_2014_Little-My-Red-1-HIRES_TIFARABIA_Little-My-1_2015_TIF

socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *