Nová kolekce Lapuan Kankurit plná svěžích barev

Každé jaro netrpělivě čekáme na novinky, které v tuto dobu přináší finská textilka Lapuan Kankurit. Pojďte se s námi pokochat kuchyňským textilem, osuškami a dekami ve svěžích jarních barvách, které pro nás finští designéři připravili tentokrát.

LapuanKankurit-Maija-dishclothes-3

Kuchyň a jídelna

Kuchyň si na jaře a v létě zaslouží veselé jasné barvy a Lapuan Kankurit nám proto nabízí zbrusu nové hadříky a utěrky do kuchyně Maija, navíc hned v 11 odstínech. Strukturovaný materiál kombinující biobavlnu, len a tencel pomáhá při čištění kuchyňské desky nebo utírání nádobí. Podobné syté odstíny dostaly například také utěrky Triano.

LapuanKankurit-Maija-Triano-and-MonoLapuanKankurit-Mono-Triano-and-MaijaLapuanKankurit-Maija-towel-blueberry

Jemné pastelové tóny vidíme také na běhounech Timantti, které krásnému skandinávskému vzoru dodají šmrnc a na stole ani nepotřebujete další výraznější dekorace.

LapuanKankurit-Timantti-Maija-and-MonoLapuanKankurit-Timantti-and-Maija-2LapuanKankurit-blue-towels-1

Náš favorit z nové kolekce je zástěra ze 100% lnu Kaste od designérky Anu Leinonen. Určitě ji už brzy objevíte u nás na Terve.

LapuanKankurit-Kaste-apron

Osušky a ručníky

Osušky ze speciálního materiálu Terva, které se u vás (a také u nás doma) těší velké oblibě, dostaly krásné jemné odstíny modré v kombinaci s přírodní barvou lnu. Pokud hledáte univerzální ručník do sauny, posilovny nebo k bazénu, pak máte vyhráno.

LapuanKankurit-Terva-towel-white-multi-mint-1LapuanKankurit-Terva-towel-white-multi-mint-6

Lněné osušky Usva jsou už stálicí v nabídce Lapuan Kankurit po několik let. Jednoduchý design a odolný rychleschnoucí materiál je ideální třeba k moři ale i do sauny. Barevné pruhy krásně rozliší ručníky jednotlivých členů rodiny a těch máme zase o něco víc možností na výběr.

LapuanKankurit-Usva-towel-linen-greyLapuanKankurit-Usva-towels-2

Deky a přikrývky

Krásný nový vzor deky Eskimo čerpá ze severské jednoduchosti. Pečlivě vybrané odstíny od neutrální šedé přes romantickou růžovou až po výraznou modrou nám dávají na výběr, kde a jak deku použijeme. Vezměte ji na piknik, použijte jako přehoz přes pohovku nebo do ní zabalte svou ratolest.

LapuanKankurit-Eskimo-blankets LapuanKankurit-Eskimo-blanket-rose_0

Podobně krásné a zajímavé vzory nesou vlněné deky Aino a Iida v nové tmavě modré a pokud by vám byla stále zima, pak jsou tu pro vás hřejivé termofory Katti.

LapuanKankurit-Aino-and-Iida-blanket-2_0 LapuanKankurit--Katti-and-Uni-hotwaterbottle_0

socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *