Nové finské šperky Aarikka skladem

Na podzimní a zimní sezónu jsme pro vás nachystali nové přírůstky do kolekce finských šperků Aarikka. Výběr se tak rozšířil o další dva krásné náhrdelníky a jedny náušnice v nádherných barvách a nových tvarech. Pojďte se inspirovat neotřelým designem šperků Aarikka.

Aarikka Muskotti náhrdelník

První náhrdelník se jmenuje Muskotti, což v překladu znamená muškátový oříšek. Název výstižně zachycuje nový tvar dřevěných korálků, který u tohoto náhrdelníku nahradil pro Aarikku typické kuličky. Burgundskou červenou barvu vybrali finští designéři podle posledních trendů a na první pohled se náhrdelník Muskotti hodí na speciální příležitosti. Je extravagantní a perfektně bude sedět třeba k večerním šatům jako nepřehlédnutelný doplněk.

Náhrdelník a náušnice Muskotti od Aarikka

Náhrdelník má délku 43 cm, díky řetízku je ale délka flexibilní a lze ji prodloužit o dalších cca 5 cm. Náhrdelník si tak snadno přizpůsobíte podle hloubky výstřihu.

Náhrdelník Muskotti od Aarikka

Muškátové oříšky jsou tradičně vyrobené z finské břízy a prochází speciální technologií barvení tak, aby barvy byly zářivě jasné i po častém nošení. Eleganci náhrdelníku podtrhují lesklé kuličky navlečené společně s dřevěnými korálky na kvalitním ocelovém lanku. V Aarikka myslí i na alergiky, takže žádný materiál neobsahuje nikl a dřevo samo o sobě je příjemným materiálem, který nedráždí pokožku. Náhrdelník Muskotti najdete v našem finském obchodě Terve.cz.

Náhrdelník Muskotti od Aarikka

Pokud chcete perfektně ladit, k náhrdelníku doporučujeme náušnice Muskotti. Lze je nosit samozřejmě i samostatně, v setu s náhrdelníkem je možné je koupit za zvýhodněnou cenu. Háček je vyrobený ze stříbra, korálek ve tvaru muškátového oříšku opět z březového dřeva.

Náušnice Aarikka Muskotti

Druhý přírůstek do kolekce je náhrdelník Kaneli. V překladu Kaneli znamená skořice a dřevěné korálky tak mají podlouhlý tvar se zaoblenými hranami. Díky příjemné hnědé barvě a decentnímu designu je náhrdelník perfektní na každodenní nošení. Délka je 43 cm s možností prodloužit ji o cca 5 cm pomocí řetízku.

Náhrdelník Kaneli od Aarikka

Čtyři řady korálků jsou navlečené na povoskovaném bavlněném lanku a zdobí je navíc lesklé prvky uprostřed. Použité březové dřevo má několik výhod – je antialergenní, lehké na nošení a příjemné na dotyk. Náhrdelník Kaneli najdete v našem finském obchodě Terve.cz.

Náhrdelník Kaneli od Aarikka

A na závěr ještě porovnání obou nových náhrdelníků Aarikka – vlevo Kaneli, vpravo Muskotti. Který byste si vybrali vy?

Náhrdelníky Aarikka Kaneli a Muskotti

 

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *