Podzim s dekami a přikrývkami v severském stylu

Jen si to představte: Venku už pomalu začíná podzimní počasí, které je stále více upršené a sychravé. Dny se zkracují a nám se nějak automaticky chce popíjet horký čaj, zachumlat se do teplé deky a číst si knížku, ke které jsme se v tom letním blouznění nějak nedostali. A přesne takový byl tento víkend u nás doma. Horké kakao a finská vlněná deka nám dělali příjemnou společnost při čtení.

deka-kala

Deky od Lapuan Kankurit ze 100% vlny vás krásně zahřejí, stačí si jen vybrat z nevšedních motivů podle vašeho stylu, například deku Päkäpäät s nádherným vzorem oveček v neutrálním šedém provedení anebo romantickou deku Koira ja Kissa s vyobrazenou kočkou a psem.

deka-pakapaatpakapaatkoira-ja-kissa-ruyova-deka

Když máte rádi něco více neutrálního, zaujme vás deka Corona. Za svoji atypickou strukturu a nevšední design vyhrála tato deka prestižní cenu Muoto 2015.

corona-deka-lapuan-kankurit

Novinkou na našem e-shopu je deka Kala ze 100% kvalitní biobavlny, která se svým veselým motivem rybiček navodí dobrou náladu. Rozměry této deky 140x90cm  ji předurčují, aby dělala radost vaší ratolesti v dětské postýlce nebo v kočárku. Skvěle poslouží také jako přikrývka nejen pro děti.

deka-kala-rubdeka-kala-lapuan-kankuritdeka-kala-detska

Pokud máte rádi eleganci a jemnou dávku luxusu, pak jsou pro vás deky Klaus Haapaniemi jako stvořené. Tkané z čisté jehněčí vlny, přikrývky Bees jsou teplé a zároveň i lehké a příjemné na tělo. Rafinovaně ukrytý vzor květin a včel vám budou sladkou připomínkou teplých letních dnů za chladných zimních večerů.

klaus-haapaniemi-deka-bees-modra klaus-haapaniemi-deka-bees-cervena

socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *