Skandinávský design v celé své kráse ve Finlandia Caviar Shop and Restaurant

Pokud máte rádi prvotřídní kaviár a ústřice, tak byste určitě neměli vynechat nově otevřenou restauraci a obchod Finlandia Caviar v Helsinkách, která tyto delikatesy nabízí. A nejen kvůli prvotřídnímu jídlu.

Finlandia_Caviar_03 2

I v případě, že nejste velký milovník těchto pochoutek, i tak se určitě zastavte a pokochejte se nádherným interiérem v duchu čistého skandinávského designu navrženým studiem Joanny Laajisto. O tom jsme už na blogu psali, když jsme vám přinesli článek o kavárně, která také pochází právě z pera interiérové designérky Joanny Laajisto.

Finlandia_Caviar_10 Finlandia_Caviar_09
Celý interiér se nese v příjemných světlých barvách. Veškerý nábytek pochází výhradně z dílen finských architektů a designových firem. Například Artek židle v námořnické modré úžasně kontrastují s celým jemně laděným prostředím a dodávají mu štávu a luxus.

Finlandia_Caviar_07 Finlandia_Caviar_08 Finlandia_Caviar_02 Finlandia_Caviar_06 Finlandia_Caviar_05 Finlandia_Caviar_04 Finlandia_Caviar_01

Zdroj fotografií: Joanna Laajisto

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *