Staňte se královnou plesové sezóny s finskými doplňky

Plesová sezóna se nám pomalu rozbíhá a tak je pro dámy potřeba se na ni patřičně připravit. Chcete na plesu zaujmout a vystoupit z šedého průměru? Finské šperky doladí vaše večerní šaty a o obdivné pohledy určitě nebudete mít celý večer nouzi.

ples_uvodni

Jak chcete na plese působit, je jen a jen na vás. Přinášíme několik tipů pro každou z vás, ať už máte v oblibě odvážnější styl nebo raději volíte něco decentnějšího. Dobrá správa je, že všechny níže doporučené finské šperky Aarikka jsou do 20.1. v zimním výprodeji se slevou 35%!

Elegance s puncem originality

Náhrdelník a náušnice Muskotti jakoby byly stvořené pro zvláštní příležitosti. Díky nádherné burgunské barvě v nich budete na plese okouzlující, elegantní a určitě neujdete obdivným pohledům přítomných pánů.

muskottiples

Trocha zdravé extravagance

Chcete zapůsobit a přesto si udržet styl vhodný pro plesovou atmosféru? Náhrdelník Kamelia provokuje svojí velikostí, v decentní bílé barvě však nepůsobí rušivě a skvěle doplní jednobarevné šaty. V kombinaci s náramkem Pohjola a náušnicemi Paula budete zkrátka dokonalá jako filmové hvězdy. Jen vstoupit na červený koberec.

kameliaples

Nenápadná krása

Smaragdová barva je aktuální módní hit a rozhodně neuděláte chybu, pokud večerné róbu doplníte náhrdelníkem a náušnicemi Villi.

villiples

K černým šatům

Dvouřadový náhrdelník Muustikka vám dodá smyslnost a zvýrazní vaši krásu. Dokonalosti dosáhnete, pokud jej spojíte s náramkem Pilvi a náušnicemi Pallo.

muustikkaples

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *