Tviit! Kvaak! Originální podstavce Aarikka rozezpívají vaši domácnost!

Můžete na ně postavit květináče, servírovat na nich sladkosti a vlastně úplně popustit uzdu fantazii a využít je na cokoliv. Designové podstavce Aarikka Tviit a Kvaak jsou krásné, veselé a vašemu interiéru dodají novou energii.

Aarikka_Linnut_12095

Masivní bříza, výroba ve Finsku s velkým podílem ruční práce a znamenitý design od návrhářky Marianne Siponmaa. Takové jsou podstavce z nové kolekce Aarikka Tviit a Kvaak. Inspirace z ptačí říše je znatelná nejen v názvu, ale také si určitě všimnete výrazného zobáčku na obou podstavcích. Jednoduchý, ale překrásný design snadno zapadne do celé řady interiérů. Jedná se navíc o skvělý dárek, třeba novomanželům – stojany jsou totiž v krásném kartonovém boxu.

Aarikka_Linnut_12278 Aarikka_Linnut_12114

Podstavce se od sebe liší kromě zlehka odlišného tvaru hlavně velikostí. Větší Kvaak má na výšku 22 cm, drobnější Tviit 13,5 cm. Oba podstavce si můžete koupit u nás ve finském obchodě Terve.cz. Ale pozor, jedná se o limitovanou nabídku, od každého podstavce máme skladem pouze jeden kus! Kdo touží po obou, získá při koupi sady Tviit + Kvaak navíc 15% slevu.

Aarikka_Linnut_12223 Aarikka_Linnut_12205

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *