Barvy kam se podíváš – Marimekko móda pro děti

Ikonické vzory Marimekko se objevují nejen na tapetách nebo interiérových textiliích, ale také na oblečení a módních doplňcích. Nedávno jsme zmiňovali třeba spolupráci s Converse nebo módní přehlídku dámské kolekce, dnes se ale podíváme na módu pro děti. Ano, ani na ně Marimekko nezapomíná!

Hieta1_48902_7

Nová kolekce na podzim 2013 se drží aktuálních vzorů Marimekko a veselé barvy ve spojení s originálními motivy jsou pro děti perfektní. Nechte se inspirovat a pokud náhodou pojedete do Finska nebo se ocitnete poblíž nějakého Marimekko Store (v ČR a na Slovensku bohužel oblečení a doplňky od Marimekko zatím k dostání nejsou, nejbližší Marimekko store je v Berlíně), tak můžete své děti potěšit krásným outfitem. Popravdě asi potěšíte hlavně sebe, ale i to se přece počítá :) Tak co, líbily by se vám vaše ratolesti v takto stylových oblečcích?

Kampsut2_51636_7 Kasaveikka2_51637_7 Pompulainen2_51650_7

Aikku_51467_7 copy

Kalat_53239_7 Aamuhetki2_51630_7

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *