Severské vánoční dárky v barevných setech

Vánoce se kvapem blíží a pomalu už si všichni začínáme rozmýšlet, jak udělat svým blízkým radost. Severský design je plný nápadů na dárky, pokud ale chcete udělat ten nejlepší dojem, určitě byste měli (kromě balení) věnovat péči také sladění jednotlivých dárků. Takový barevně souznící set totiž bude vypadat výborně nejen pod stromečkem, ale následně i v interiéru. Pojďte se podívat na několik tipů na dárkové sety od finské Iittaly, která udělala skvělý styling podle barev.

Iittala_Christmas_2016_5_horizontal_JPG

Červená

Červená k Vánocům neodmyslitelně patří. Je slavnostní, výrazná a v kombinaci s ladnými severskými tvary navozuje tu správnou atmosféru. Iittala připravuje pro Vánoce speciální edice svých kolekcí, takže je z čeho vybírat.

Iittala-Xmas-2016-gifting-red_JPGIittala-Xmas--2016-gifting-red-3_JPGIittala_Christmas_2016_3_horizontal_JPGIittala_Christmas_2016_1_horizontal_JPGIittala_Christmas_2016_4_JPG

V červených setech najdete sklenici, svícen a dózu z kolekce Kastehelmi, hrnek a talíř Taika, misku a talíř Teema, svícen Kaasa, vázy Ruutu a sklenice na víno Essence.

Šedá

Neutrální šedý odstín má velkou výrohu v tom, že jej můžete snadno kombinovat s jinými barvami. Takové dárky jsou tak sázkou na jistotu. A co víc, Iittala pro nás připravila na tento podzim speciální šedou edici oblíbených kolekcí, mezi kterými nechybí ikonická váza Alvar Aalto nebo Kastehelmi.

Iittala-Xmas--2016-gifting-grey-4_JPGIittala-Xmas-2016-gifting-grey_JPGIittala_Christmas_2016_2_JPGIittala_Christmas_2016_6_JPG

Šedé sety jsou složené ze svícnu, sklenice, dóz a podstavce na dort z kolekce Kastehelmi, misky a talíře Teema, dózy Vitriini, vázy Alvar Aalto, hrnce a servírovací lžíce Tools, a dekorace Issey Miyake.

Zelená

Zelený nemusí být jen vánoční stromeček. Smaragdově zelený odstín dýchá exkluzivitou a zaujme na první pohled. Navíc doslova vyzývá ke spojení se dřevem nebo neutrálními odstíny černé a bílé.

dasdIittala_Christmas_2016_9_horizontal_JPGIittala_Christmas_2016_7_JPG

Zelené dárkové sety zdobí šálek a dekorace Issey Miyake, hrnec Sarpaneva, váza Alvar Aalto, sklenice Kastehelmi a vánoční ozdoba Toikka.

Bílá a zlatá

Nebyly by to Vánoce, pokud bychom doma neměli nějakou tu zlatou ozdobu a za okny nepadal bílý sníh. Ten sníh sice zaručit nemůžeme, ale tyhle dvě barvy jsou pro vánoční svátky zkrátka jako stvořené a společně působí prostě nádherně.

Iittala-Xmas-2016-gifting-white-2_JPG Iittala-Xmas--2016-gifting-white-4_JPG

V bílé barvě můžete udělat radost setem se svícnem Nappula, závěsnými ozdobami Toikka, talířem Teema, vázami Alvar Aalto, svícnem a dózou z kolekce Kastehelmi a sklenicemi na víno Essence.

Další originální tipy na vánoční dárky a krásné severské vánoční dekorace najdete u nás na Terve.

socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *