Vánoční sauna v centru Helsink

Rozpálená sauna během mrazivých dní? A ještě k tomu v centru Helsink uprostřed vánočních trhů? Finové milují saunování a tak se není čemu divit, že si „donesli“ saunu i na vánoční trhy za helsinskou radnicí v části Tori. Navíc si ji může vychutnat každý a úplně zdarma. Neodolatelná nabídka :)

sauna-helsinki-vanoce

Malá ale zato útulná sauna s kapacitou maximálně 10 lidí se nacházela na tomto trhu už minulý rok a byla tak oblíbená, že se ji organizátoři rozhodli postavit i letos. Otevřená je dva týdny před Vánoci a k dispozici jsou pro návštěvníky i ručníky a kosmetika, takže opravdu stačí být náhodný kolemjdoucí bez jakékoliv výbavy a za chvilku se už uvnitř potíte :)

Tak co na to říkáte, přivítali byste také takovou vánoční saunu v centru vašeho města?

vanocni-sauna-helsinki

Pokud milujete saunování nebo chcete potěšit nadšeného saunaře, nemusíte cestovat až do Finska. Na Terve máme krásné finské podložky, polštáře a osušky do sauny od Lapuan Kankurit. A když objednáte do 18.12., doručíme je ještě pod stromeček!

sauna-helsinki

Zdroj fotografií: Anna Pakarinen and Janne Halla, VisitHelsinki

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


2 komentáře k “Vánoční sauna v centru Helsink

  1. Michal Učeň

    To asi ano, ale za zkoušku by to stálo :)

  2. Lucie

    Jé, tak to bych brala hned! Ale myslím, že lidem v ČR by se to zdalo dost divný :D

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *