Vystupte z davu. Léto se stylovými kabelkami Marimekko

Ikonické textury Marimekko jsou jako stvořené pro módní doplňky. Kabelky a tašky s legendárními vzory Unikko nebo Pienet Kivet z vás udělají hvězdu letní párty, ale oceníte je i při nákupech nebo třeba na pláži. Abyste měli z čeho vybírat, na Terve.cz jsme rozšířili sortiment a skladem je hned několik vzorů a střihů.

marimekko_kabelky_top

Marimekko Clover

Praktická taška přes rameno, kterou si můžete vzít téměř kamkoliv – do práce, do školy, na pláž nebo do města. Pohodlně se nosí a uvnitř má praktickou kapsu na zip. Zapíná se na bodový magnet a vyrobená je ze 100% čalounické bavlny, která je odolnější. Zdobí ji asi nejslavnější květovaná textura od Marimekko, kterou navrhla designérka Maija Isola už před 50 lety.

Marimekko Clover, 2990 Kč, koupit na Terve.cz

taska_clover

Marimekko Papaver

Stejný motiv Unikko, tentokrát ale v černé barvě, nese i další kabelka Papaver. Ta se hodí více do města, je poměrně velká a tím i praktická, ale zároveň i velmi elegantní. Má zapínání na zip a uvnitř další zapínací kapsu na drobnosti a menší přihrádku na mobilní telefon. Vyrobená je ze 100% bavlny, podšívka je z nylonu.

Marimekko Papaver, 3490 Kč, koupit na Terve.cz

kabelka_papaver

Marimekko Joonasbag

Motiv Joonasbag najdeme třeba na tapetách, ale skvěle se vyjímá i na plážové tašce Joonasbag. Vejde se do ní celá výbava na relaxaci u moře nebo bazénu, uvnitř je opět kapsa na zip a je vyrobená z vinylu, aby byla odolnější proti vlhkosti.

Marimekko Joonasbag, 2490 Kč, koupit na Terve.cz

joonasbag

Marimekko Kvartsi

Další taška přes rameno, tentokrát se slavnou texturou „kamenů“ Pienet Kivet od Maiji Isoly. Díky černé barvě a jednoduchému motivu se hodí prakticky k celému šatníku.

Marimekko Kvartsi, 2990 Kč, koupit na Terve.cz

kvartsi_kabelka

Marimekko Unikkobag

Klasické vetší tašky s motivem Unikko z čalounické bavlny. Navíc si můžete vybrat z červené a černé varianty.

Marimekko Unikkobag (červená), 2490 Kč, koupit na Terve.cz
Marimekko Unikkobag (černá), 2490 Kč, koupit na Terve.cz

kabelka_unikko

Marimekko Unikko Hipaus

A na závěr – pokud chcete ladit i na cestách (ostatně dovolená se blíží), pak je tím pravým doplňkem kosmetická taštička Unikko Hipaus.

Marimekko Unikko Hipaus, 890 Kč, koupit na Terve.cz

emmi_42112_12

Sledujte DesignBlog na sociálních sítích | Facebook Twitter Google+ Pinterest


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *