Harmonický apartmán ve skandinávském stylu

Znáte ten pocit, když k někomu přijdete na návštěvu a cítíte se hned jako doma? Takto bychom se měli cítít v každém interiéru, ale není to tak jednoduché. Chce to vyhrát se s prostorem, designem, barvami a nechat interiéru dostatek času na vyzrání, protože designové kousky by se měly přidávat postupně a s rozmyslem. Finská blogerka Maiju Saha svůj domov takto postupně ladí v harmonické místo plné severského designu. Navíc v něm najdeme celou řadu drobných detailů, které jako střípky mozaiky dávají dohromady krásný skandinávský interiér.

jidelna

Pojďte se s námi pokochat interiérem a všimněte si zejména detailů, které tvoří celkový příjemný dojem. Pokud sledujete náš blog, kombinace starého a nového pro vás není ničím novým. Na tomto příkladě můžete soulad vintage a moderny vidět úplně jasně, třeba u jídelního stolu. Nezapomeňme také sledovat barevné ladění v tónech černé a bílé, které doplňují lehké přírodní odstíny a sem tam pro zpestření zahlédneme elegantní mosaz. Příkladem čistého severského stylu je i množství světla, které vchází do místnosti a společně se světlou podlahou tak tento apartmán působí vzdušně a čistě.

jidelni-stul-1 jidelna-stul-detaildekorace-1 dekoraceobyvak-pohovka-1obyvak-pohovkaobyvakobyvak-krbobyvak-krb-detail

Zdroj fotografií: Maiju Saw
socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *