Letní výprodej, SLEVA 30% na tašku Aarikka!

V našem finském e-shopu Terve.cz jsme pro Vás připravili skvělou akci na krásnou tašku Aarikka z limitované edice Tori, kterou teď koupíte s neuvěřitelnou SLEVOU 30%!

Taška Aarikka je prostě nádherná a díky barvičkám vám hned zlepší náladu! A jak je praktická! Nakupujte s ní na trhu, válejte se na pláži, přineste v ní dobroty na piknik, vyvenčete ji na kávičce s kamarádkou, buďte okouzlující na rande nebo skliďte chválu v práci ;)

A pozor, akce platí pouze do 15.8.2013 nebo do vyprodání zásob! Tak neváhejte a raději objednejte hned!

B5173_tori_kassi_00_s-copy

A na závěr ještě prolog, který inspiroval designéry při návrhu limitované edice Tori a krásné video, jak vznikaly použité ilustrace:

„Vstala jsem do krásného slunečného rána a šla směrem k tržišti. Čím blíže, tím více zesilují veselé hlasy lidí a zpěv racků. Cítím sladkou vůni jahod a zmrzliny. Naplním košík čerstvou zeleninou, dávám se do hovoru se starým přítelem a společně vychutnáváme šálek čerstvé kávy.“


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *