Ruut od Lapuan Kankurit: žhavý podzimní hit

Čas od času se objeví design, do kterého se prostě zamilujeme na první pohled. Květinový motiv Ruut od finské designérky Heini Riitahuhta k nim patří. Dostane vás množstvím detailů, harmonickou skladbou vzorů a kontrastem černé a bílé, který lahodí oku všem milovníkům skandinávského designu. Pojďte se s námi podívat na žhavou novinku podzimu, přikrývku a polštář Ruut od Lapuan Kankurit.

ruut-3

Motiv Ruut ideálně zapadá do skandinávského stylu, vzhledem k neutrálním barvám jej ale můžete použít i v moderních nebo vesnicky laděných interiérech. Lapuan Kankurit pro podzimní kolekci připravil hned několik krásných textilií s tímto motivem. My jsme pro vás na Terve vybrali nádhernou přikrývku a povlak na polštář.

ruut-2

Obojí k sobě skvěle pasuje a z ložnice si tak můžete vytvořit místo s kouzelnou atmosférou.  Kvalitní materiál kombinující biobavlnu a len je měkký a příjemný na dotek a protože se textil tká přímo ve finském městečku Lapua, zpracování je zkrátka perfektní do nejmenších detailů.

Povlak na polštář Ruut (cart-blog koupit na Terve) má běžné rozměry 50 x 50 cm a je vhodný pro standardní dekorativní i klasické polštáře. Nemusí tak zdobit jen postel v ložnici, ale řeba i pohovku nebo křeslo v obývacím pokoji.

ruut-7ruut-6

Přikrývka Ruut (cart-blog koupit na Terve) má rozměry 240 x 140 cm doplněné o třásně po stranách. Je tak ideální nejen jako lehká přikrývka, ale i jako přehoz na postel nebo pohovku. Přikrývka a polštáře Ruut jsou nádherná kombinace, která dokáže s dojmem z ložnice udělat zázraky. Velká plocha nechá naplno vyniknout mozaiku vzorů, kde každé z šestiúhelníkové políčko představuje odlišný květ.

ruut-4

S troškou odvahy nemusí zůstat přikrývka Ruut jen u svého původního účelu. Měkký a tenký materiál ji totiž předurčuje k prostření na jídelní stůl, kde vynikne jako originální ubrus.

ruut-10ruut-8ruut-5

Přikrývku a polštář Ruut koupíte v novinkách podzimní kolekce Lapuan Kankurit u nás na Terve.

Zdroje fotografií: Lapuan Kankurit, Maiju Saw
socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *